DIY Nail Polished PhoneCase

Hello!

Liburan emang asik yaah?! Tapi gak asik kalo belom DIY haha.

So last night, my sister came up with pretty genius idea. The idea is to repaint our phone case! Hihi.

Nah, jadi buat kalian yang pengen punya case warna baru, dan pengen sedikit menghabiskan waktu? Bisa coba DIY ini. Easy, cheap, fun!

Okay! Back to business! There’s some things you should prepare :

1. Nail polish with a statement color (mine was metallic as you see) my recommends? Try gold!

2. Your old hardcase, or soft case. I think its fine with softcase as long as not too jelly-ish and have a sturdy bodycase. You want to make sure your color not crack right?.

3. Some tissue, cotton buds, and nail polish remover to tidy up your handiwork.

Sooo, buat ngewarnainnya, langsung aja ke hardcase kaya waktu kamu ngecat kuku haha. Kalo kamu suka permukaan yang halus, tinggal ngecat searah aja. Terserah, bebass. kalian bisa ngecat sesuai kemauan kalian ๐Ÿ˜‰

Dan kalo kalian mau lebih bagus, bisa pake top coat bening atau yang ada glitternya. Whatev, its up to you!

Ta-daa! Jadi deh your brand new case!

Selamat mencoba:)

P.s : pardon my fatty hands!

Xxx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s